A könyvelő választás felelősségteljes dolog! A könyvelő gyakran jobban átlátja a vállalkozás anyagi helyzetét mint maga a tulajdonos. Ugyanakkor bizalmi állás is. A Könyvelőiroda-Vezetők Klubja felmérése szerint az ügyfelek közel ötöde még a “kétes” költségszámláiról is tájékoztatja a könyvelőjét.

A könyvelőnek ugyanakkor szakmai felelőssége, hogy a gyakran változó jogszabályi környezetet naprakészen kövesse. Ha ezt nem teszi, akkor bizony könnyen százezres bírságok elé nézhet a könyvelt vállalkozás. Erre azonban nem minden könyvelőnek van elég ideje, pénze vagy szándéka.

Mit tehet Ön, hogy egy jó könyvelő kezében érezhesse cégét? Egyrészt kérjen referenciát ismerőseitől, nézzen utána a könyvelőnek. Kérdezze meg, hogy tagja-e szakmai szervezetnek, jár-e továbbképzésekre. És a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján ellenőrizze, hogy bír-e regisztrációval a kiválasztott könyvelő.

Fontos továbbá, hogy megértsék egymást a könyvelővel. A megbízás előtt érdemes egy órát beszélgetéssel tölteni, hogy megismerjék egymás stílusát, mert az együttműködésükön akár vállalkozása sorsa is múlhat!

Hívja fel még ma a kiválasztott könyvelőt,
és váltsa be 30.000 Ft-os kuponját!

Adja meg a könyvelendő cég nevét, e-mailcímét, és azonnal megküldjük Önnek a cégnévre szóló, 30.000 Ft értékű ajándék kupon-levelet! Fontos, hogy még a mai nap folyamán felhívja a kiválasztott könyvelőjét, mert tagjaink csak korlátozott számban tudnak új ügyfeleket vállalni. A kupont egy havi könyvelési díjnál használhatja fel, azaz, amennyiben például az Ön könyvelési díja havi csak 20.000 Ft, akkor maximum 20.000 Ft értékben használhatja fel. A kupon másra nem átruházható. A kupon beváltási határideje 2012. január 31.!