Szakmai verseny könyvelőirodáknak és könyvelési osztályoknak!

Itt az alkalom, hogy felmérje saját és kollégái tudását és elégedettségét! Már az eredmények megismerésével is biztosan nyer, de ha a legjobbnak bizonyul: értékes díjakkal jutalmazza a szakma! A nyeremények összértéke 7.000.000 Ft!

Könyvelőiroda Vezetők Klubja

A PENTA UNIÓ Zrt. a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja, a Soft Consulting Hungary Zrt. (Babér), az Infotéka Software Kft. és az Önadózó Zrt. meghirdeti “AZ ÉV KÖNYVELŐIRODÁJA” szakmai versenyt. Az országos címet elnyerő könyvelőiroda 1.000.000 Ft, a megyei címeket (Pest/Budapest, Hajdú-Bihar, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Borsod-Abaúj-Zemplén, Zala, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Baranya, Tolna, Jász-Nagykun-Szolnok) elnyerő irodák 500.000 Ft értékű szakmai ajándékcsomagban részesülnek!

A szakmai ajándékcsomagok tartalma: aktuális szakkönyvek, könyvelő/bérszámfejtő szoftverek, szaklap előfizetés, konferencia belépők, szakmai klubtagság, szakképzés, és még további értékek a szakmából.

A nevező könyvelőiroda/könyvelési osztály mérlegképes könyvelő munkatársainak tudását a PENTA UNIÓ Zrt. vizsgatermeiben vagy a mérlegképes kötelező továbbképzés keretében méri fel. A részt vevő könyvelők a mindennapi könyvelői munkát átfogó, folyamatosan nehezedő kérdéseket tartalmazó tesztet töltenek ki, majd értékelik az irodát/osztályt ahol dolgoznak, mint munkaadót/munkahelyet.

Az egyes tesztekre és az értékelésre nem kerül felvezetésre a kitöltő neve, csak a könyvelőiroda neve. Az adatokat bizalmasan kezeljük, titoktartási kötelezettséggel.

A teszthez a papírt, a ceruzát és zsebszámológépet biztosítjuk és az utóbbi kettőt meg is tarthatják a versenyzők! A nyertesek kiválasztásában az alábbi súlyozással szerepelnek az eredmények:

  • szakmai teszt: 50%
  • munkahelyi elégedettség 35%
  • munkatársak száma 15%

Minden résztvevő tanúsítványt kap az “Az Év Könyvelőirodája” című versenyen való részvételről.

Az eredményeket és az adatokat a PENTA UNIÓ Zrt. az adatvédelmi szabályoknak megfelelően bizalmasan kezeli, felelősséget vállal azok titokban tartásáért. A díj átadása után minden adat megsemmisítésre kerül.

A könyvelőiroda a saját eredményeit megkapja és felhasználhatja minőségfejlesztési célokra.

A díjak átadása az “Adóegyetem 2013” rendezvénysorozaton, 2012. november-decemberben kerül sor ünnepélyes keretek között. Az átadáson képviselni fogja magát a helyi és az országos média is.

A címre nevezhetnek könyvelőirodák vagy cégek könyvelési osztályai. A nevezési díj 10.000 Ft+áfa/(regisztrált könyvelő munkatársak száma), a nevezéseket március 1-től október 20-ig fogadjuk a keretlétszám, 1.000 nevező eléréséig.

(A nevezési díj a szervezők partnerei számára díjmentes: PENTA UNIÓ Zrt. mérlegképes kötelező továbbképzésének résztvevői, a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjának tagjai, a Soft Consulting Hungary Zrt. (Babér) szoftvert használó partnerei, az Infoteka Software Kft. szoftvert használó partnerei, az Önadózó Zrt. előfizetői tekintetében.)